• Easy-Life Profito 500 ml

Easy-Life Profito 500 ml

Complete plantenvoeding met o.a. ijzer, kalium en mangaan voor gezonde plantengroei.
13,95 9,95

Actie geldig t/m : 04-12-2018 en zolang de voorraad strekt.
  • Easy-Life Profito 500 ml
  • 13,95 9,95
EasyLife ProFito is een extra complete, universele plantenvoeding geschikt voor alle waterplanten in aquaria. De samenstelling zorgt ervoor dat er een sterke, gezonde, weelderige plantengroei ontstaat en onderhouden wordt. Door de optimale verhouding van de ingrediënten komen planten niets tekort en kunnen ze ongehinderd krachtig en weelderig groeien. 

Gebruik: 10 ml per 100 liter aquariumwater op wekelijkse basis.
Men kan ook dagelijks 1/7 deel van de dosering toevoegen.

De kleur van het produkt kan variëren van heldergroen tot donkerbruin. Welke kleur het ook aanneemt, het blijft een heldere oplossing. De kleur van het produkt is overigens irrelevant voor de efficiëntie van bemesting. Gebruik de eerste paar weken ongeveer 1/3 van de dosering. Dit kan later aangepast worden om de meest optimale groeisnelheid te verkrijgen (wekelijks per 100 liter 10 ml +/- 40%). 

De beste dosis kan men vaststellen door de waarneming van de jongste bladeren aan de plant. Als ze erg lichtgroen of geel zijn, dan dient de dosis verhoogt te worden. Mochten er algen in de bak voorkomen en/of geen groeiverbetering van de planten meer optreden, dan kan men de dosis reduceren. De introductie van (meerdere) snelgroeiende planten kan overigens prima helpen bij het tegengaan van algen.